5 van de mooiste trouwlocaties in Groningen

Geplaatst op:
5 van de mooiste trouwlocaties in Groningen

Klaar om in het huwelijksbootje te stappen? Het Stadhuis is een pracht van een locatie, maar er is meer. En dus hebben we de mooiste trouwlocaties in Groningen op een rij gezet.

 

1: In het stadion van de FC

De Euroborg is een trouwlocatie in Groningen

De FC is je eerste liefde van je leven, je partner je tweede: zo geldt dat voor een hoop Groningers. En die twee combineren? Dat is ook mogelijk. In het Noordlease-stadion trouwen een paar stellen per jaar, omringd door groen en wit. Elke plek in het stadion mag gebruikt worden, behalve de grasmat.

 

2: Op Noorderzon

Trouwen op noorderzon

 

Fijn beleid heeft die gemeente, zeg. Want je mag zo’n beetje elke locatie in Groningen aanwijzen om te trouwen, van het Noorderplantsoen tot het dak van Vindicat. Dus wat zou je zeggen van een huwelijksvoltrekking in augustus op Noorderzon? Geloof ons: je zou niet eens de eerste zijn!

3: In de Stadsschouwburg

de staddschouwburg is beschikbaarvoor bruiloften

De Stadsschouwburg is één van de prachtigste theaters van Nederland. Authentiek, sjiek en theatraal. Klinken dit als de ultieme ingrediënten voor jouw bruiloft? Voor een schamele € 800 staan de foyer, rode lopers, statige trappen en zelfs de kleedkamers tot jouw beschikking.

 

4: In de kerk. De Martinikerk.

trouwen in de martinikerk... het kan
Trouwen in de kerk: het komt tegenwoordig minder vaak voor dan vroeger, maar als je de Martinikerk binnenloopt dan merk je dat die trend helemaal onterecht is. Want laten we eerlijk zijn: Groningser dan dit wordt het niet, zo onder de voet van d’Olle Grieze. En dat in één van de prachtigste gebouwen van Nederland. Herstel: van de hele wereld.

 

5: Op een landgoed (omdat we in Groningen geen trouwlocatie in een kasteel hebben)

coendersborg

Helaas hebben we in Groningen geen echte kastelen meer. Is een landgoed dan ook goed als trouwlocatie? In de Coendersborg trouw je in een klassieke setting, zonder dat je de stad hoeft te verlaten. Kijk, zo kan het dus ook.