Dít vragen Groningers aan helderzienden

Geplaatst op:
Dít vragen Groningers aan helderzienden

Iedereen wil wel eens weten hoe het leven er over een week, maand of jaar uitziet. Helderzienden geven op 29 en 30 oktober antwoord op deze vragen in het Martiniplaza.

Tijdens de spirituele beurs Paraview zitten tientallen kaartleggers en paragnosten klaar om Stadjers antwoord te geven op hun levensvragen. De top vijf volgens de organisatie:

  1. Komt er een nieuwe liefde aan?
  2. Hoeveel kids krijg ik?
  3. Komt mijn ex bij me terug?
  4. Hoe gaat het met mijn gezondheid?
  5. Hoe is het met mijn overleden familielid?

Het antwoord krijg je van spirituele healers en andere paranormaal begaafden. Je kunt lezingen bezoeken, je laten magnetiseren of aankloppen bij een healer aan wie je je vragen stelt.

 

MEDITERENDE_VROUW3_800x800

Aurafoto’s 

Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet? Met een speciale camera fotografeert een healer het gekleurde veld rond je lichaam. De afdruk krijg je mee, inclusief uitleg over wat de kleur van je aura je zegt over hoe je je voelt.

Net als Char

Een dag op de paranormale beurs is een dag in hogere sferen. Letterlijk. Wie worstelt met het verlies van een dierbare, krijgt als tip om een bezitting van diegene mee te nemen (bijvoorbeeld een ring). Een medium kiest mensen uit het publiek en vertelt dan hoe het met de overledene is. Inderdaad, net als Char op tv.

Advies voor liefde, werk en spirituele groei

Een bezoek aan Paraview kost € 6,50 per persoon, kinderen tot twaalf jaar mogen gratis mee. Meer informatie staat op de website van Martiniplaza.