Vanavond pilsje drinken bij Jan Smit?

Geplaatst op:
Vanavond pilsje drinken bij Jan Smit?

Nog geen plannen voor vanavond? Kom dan vanaf 19 uur naar de Vismarkt. Althans, als je houdt van palingpop en aanverwante muzikale genres.

Daar organiseert de AVROTROS namelijk het Sterren Muziekfeest op het Plein. Tientallen Nederlandstalige artiesten en evenveel camera’s zorgen voor een vol programma.

Een greep uit het programma

Deze artiesten zijn nu in de auto op weg naar Groningen: Django Wagner, Frans Bauer, Frans Duijts, Gerard Joling, Henk Dissel, Jan Smit, Jannes, John de Bever, K3, Kraantje Pappie, Marianne Weber, Nick & Simon, Peter Beense, René Froger, Sieneke, Tamara Tol, Thomas Berge, Tim Douwsma, Wesly Bronkhorst, Willem Barth, Wolter Kroes en Yves Berendse.

In 2009 ook al

Het is de tweede keer dat de AVROTROS Groningen uitkiest voor een Nederlandstalige avond. In 2009 stond het muziekcircus ook al in Stad.

Hoe was het toen? We weten nog dat het knetterdruk en beregezellig was. Alleen hadden kleine mensen dat jaar een nadeel, want het podium was toen zo laag dat je vanaf de derde rij eigenlijk alleen nog maar de kuif van Jan Smit zag.

Of ze vanavond een hoger podium bouwen, dat gaan we merken. En anders gewoon even langs de Action, want zo duur is een keukentrap nou ook weer niet.

Ben je vanavond op de Vismarkt? Tag ons op Instagram (@stadclickt) of Facebook en we zetten je morgen op Click’t.