Student, ken jij je 21st century skills al?

Geplaatst op:
Student, ken jij je 21st century skills al?

Update: we ontvingen bericht van de organisatie: het evenement is afgelast. Helaas.

Wat zijn jouw talenten? Die vraag staat centraal tijdens de Future Talent Experience in Martiniplaza, komend weekend. Een logische vraag. Want als je weet waar je talenten liggen, dan ontdek je tegelijk je drijfveren en weet je waar straks je ambitie op de banenmarkt ligt.

De Future Talent Experience richt zich op studenten (en scholieren) die nog liggen te tobben van wat ze na hun studie nou precies willen doen. Dan helpen nuttige inzichten om te bepalen welke stage, bijbaan en fulltime-baan het beste bij je past.

21st century skills

Uitgangspunt is om je 21st century skills te leren kennen. Dat zijn je individuele talenten, die je nodig gaat hebben in de toekomst. Onze generatie wordt namelijk opgeleid voor beroepen die nieuw zijn of zelf nog moeten ontstaan, en dus is kennisconstructie (het leren-leren) veel belangrijker dan het stampen van feitjes en cijfertjes.

21st-century-skills

 

Drie dingen om op de beurs te doen

  • Bedrijven checken: Tientallen deelnemende bedrijven laten zien en beleven hoe de arbeidsmarkt er tegenwoordig uitziet
  • Test: Met de Check Your Talent test ontdek je welke 21th century-skills je allemaal hebt
  • Netwerken: Flirten met bedrijven, naanmkaartjes inzamelen en LinkedIn-connecties maken: een slimme bezoeker doet het allemaal. Je weet het namelijk maar nooit.

 

De talentenbeurs is op 30 september en 1 oktober in Martiniplaza. Meer over de Future Talent Experience lees je je op Facebook en op futuretalentexperience.nl.