Jannes helpt VV Groningen uit de brand

Geplaatst op:
Jannes helpt VV Groningen uit de brand

Volksheld Jannes komt op 5 november naar Groningen voor een benefietoptreden. Het doel is om geld in te zamelen voor een nieuwe kantine voor voetbalvereniging VV Groningen.

Vorige maand werden de kantines op sportpark Het Noorden door een felle brand in de as gelegd. Een ramp van epische proporties voor alle spelers van de clubs die er hun thuishonk hadden. Het gebouw was gelukkig verzekerd, maar helaas zit er een groot verschil tussen de dagwaarde en de herbouwwaarde. Vandaar dat het ene initiatief na de andere ontstaat om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor de nieuwbouw.

 

Ouderwets gezellige feesttent

Een benefietavond op 5 november moet de club een duw in de goede financiele richting geven. Volkszanger Jannes is gestrikt als publiekstrekker, aangevuld met cultfiguur Evert Baptist en local heroes Alex Wierenga, Johan Tel en Koos Jansen. Dit alles vindt plaats in een ouderwets gezellige feesttent op het sportterrein aan de Iepenlaan in Selwerd.

Kaarten kosten een tientje en zijn van tevoren op te halen bij de club. Laten weten of je komt, kan natuurlijk op Facebook.

Foto Jannes: Richard Broekhuijzen, creative commons.