Teleurgestelde supporters zetten Faber op Marktplaats (+poll)

Geplaatst op:
Teleurgestelde supporters zetten Faber op Marktplaats (+poll)

Trainer Ernest Faber is gisteravond op Marktplaats gezet door teleurgestelde supporters.

Het gaat nait al te best met de Groninger FC. De club begon vol goede moed, maar het resultaat na 10 competitierondes is teleurstellend. De club bungelt maar wat in de degradatiezone en de beloofde stijgende lijn blijft uit. En bij de thuiswedstrijden zie je maar al te goed waarom de voorheen onneembare vesting in de volksmond bekend staat als De Groene Hel: allemaal lege stoelen.

De fans lijken er genoeg van te hebben. Na de verloren uitwedstrijd tegen Sparta van gisteren is voor één van hen de maat vol. Hij zette de trainer op Marktplaats (gratis af te halen) en gaf daarmee een niet zo subtiele hint aan de directie van de FC. De advertentie is inmiddels verwijderd, maar de boodschap is duidelijk: de adverteerder is er klaar mee. En hij is niet alleen, want de roep om een nieuwe trainer wordt in Groningen steeds sterker.

Faber mag blijven, zegt Jans

Technisch directeur Ron Jans wil niks van weten van een ontslag op staande voet. Er wordt onderling gepraat, maar de komende week blijft Faber zitten waar hij zit. Jans: “We proberen er met zijn allen uit te komen. Er kan een situatie ontstaan die niet te houden is, maar voor het duel met Heracles gaat er niets gebeuren.”

Dat is wel een heleboel vertrouwen in de trainer. We zijn benieuwd of iedereen dat vertrouwen deelt.

En daarom is de poll van deze week:

[socialpoll id=”2469382″]