Arjen Robben terug naar FC Groningen! Nu!

Geplaatst op:
Arjen Robben terug naar FC Groningen! Nu!

Moet Arjen Robben terug naar FC Groningen?

Arjen Robben: vertrokken, maar lang niet vergeten. Van ons mag hij terugkomen. Liefst nu nog.

FC Groningen is om zich heen aan het kijken naar nieuwe spelers. Logisch, want het transferseizoen komt eraan. En net als vorig jaar is weer de naam van Arjen Robben gevallen in het hoge noorden.

Directeur Hans Nijland was eerder dit jaar duidelijk dan ooit. Er wordt gepraat met Robben. Al heel lang en al heel veel. Zelfs als hij het nachtlampje uitknipt, kan de FC-directeur het beeld van Robben in groen-wit maar niet loslaten. “Het zou inderdaad een absolute droom zijn“, vertelde de FC-directeur aan RTV Noord.

Het Dirk Kuijt-scenario is in de afgelopen weken al vaker al benoemd. En zelfs al zou de 33-jarige Robben niet terugkeren als spits, wellicht dat er dan ooit nog een plekje in de staf voor hem is? Klinkt ons nog niet eens zo gek in de oren.

Lees ook:  Onze favoriete items uit vijf jaar Stadclickt.nl

Want wat ons betreft is het duidelijk: Robben hoort bij Groningen als mayo bij patat. En moet maar weer lekker thuiskomen. Kopbal hier, omhaal daar en knallen met die hap. Niks meer doen in Duitsland, maar scoren voor Stad en Ommeland.

Dusduh… wat vindt Groningen? Moet Arjen rap aan terug naar zijn oude club? We willen het weten.

 

Uitslag stelling van vorige week

Vorige week vroegen we hoe Groningers zich voelen. We lazen namelijk dat Groningers ongelukkig zijn, maar geloofden er geen snars van. En wat blijkt? De onderzoekers zaten fout.

  • Eens, ik ben heel gelukkig: 100 procent
  • Oneens, ik voel mij ongelukkig: 0 procent.

Gelukkig maar.

Fotocredit: Wikimedia, creative commons