Morgen is deze Grote Markt bomvol

Geplaatst op:
Morgen is deze Grote Markt bomvol

Met minder dan een dag te gaan, loopt de KEI-koorts aardig op.

Op de Grote Markt wordt hard gewerkt. Keihard. Noeste mannen en vrouwen sjouwen met materialen en zijn het komende etmaal zoet met hun missie: een kick-ass podium bouwen voor de vijftigste KEI-week, die morgen losbarst.

Het podium belooft speciaal te worden. Heel speciaal. Dat hoorden we afgelopen vrijdag van KEI-voorzitter Marc Boels, terwijl hij heel druk bezig was om alle organisatorische punten op de ‘i’ te zetten.

Wat er dan zo speciaal wordt aan het podium? Die informatie kregen we helaas niet los. En geloof ons: onze verslaggever heeft werkelijk ál zijn interviewtechnieken in de strijd gegooid om de verrassing te kunnen verklappen. Maar het mocht niet baten. Het bestuur houdt de lippen stijf op elkaar, dus we zullen het moeten afwachten. Tot morgen, want dan gaan we het allemaal zien.

 

En het weer dan?

weer tijdens keiweek groningen

Intussen houden we de weerberichten goed in de gaten. Met een dreigende onweersbui tijdens de KEI-parade van 2017 nog vers in het achterhoofd (waarbij een uur werd verschoven met de tijden, om iedereen veilig te houden) geen onbelangrijk detail.

De vooruitzichten? Kon beter, kon slechter. Beetje regen, beetje droog. Jammer van de onweers- en regenbuien die ze maandag verwachten, maar we hopen dat de verwachting voor de rest van de week nog wat bijdraait.

Aan de andere kant: je moet je afvragen of je dat tropische weer van een hittegolf wel moet willen tijdens zo’n introductieweek.

Lichtpuntje: op de donderdagmiddag, tijdens het beachfestival voor Stadjers en studenten, zijn de vooruitzichten goed: dik 25 graden en zon. Er komt wel regen, maar dat zal volgens de verwachtingen niet in de middag zijn. Kijk, daar doen wij het voor.

Oh, trouwens… voor de heren en dames KEI-lopers hebben wij nog een verrassing in petto. Maar daarover morgen meer… #keiweek2018, we hebben er zin in!

 

Ons pand kleurt sinds dit weekend groen van de Heinekenkratjes (met gele bloemen in de vensterbank van @tuinland). Dat kan maar een ding betekenen: Cleopatra is klaar voor de KEI-week! Morgen barsten we los met bourgondische tosti’s, fietsen spuiten, karaoke en Give it a Shot! Ook kun je morgen bij ons avondeten, rondleidingen krijgen en vind je Cleopatra op de infomarkt: genoeg te beleven! We hebben ontzettend veel zin in aankomende week en hopen je te zien op ons pand – tot morgen! 🎉 Wil je alvast meer weten over Cleopatra en ons KEI-programma? Kijk dan op www.cleopatra-groningen.nl! Wil je geen enkele KEI-update missen? Houd dan onze Stories in de gaten!💛 #cleopatraasg #keiweek2018 #keiweek #echtjouwstijl #groningen #wordlid

A post shared by Cleopatra A.S.G. (@cleopatraasg) on