Duizenden KEI-lopers krijgen digitaal programma aangeboden

Geplaatst op:
Duizenden KEI-lopers krijgen digitaal programma aangeboden

De KEI-week gaat door, maar in aangepaste vorm.

Het zal wel even wennen zijn in augustus. Geen groot muziekspektakel op de Grote Markt en geen bonte stoet met studenten tijdens de KEI-parade. Ook de KEI-week van 2020 is gesneuveld door corona en gaat in aangepaste vorm verder.

Online kijken

De KEI-week van 2020 is voornamelijk digitaal en heeft als doel om nieuwe studenten te informeren over wat Groningen te bieden heeft. “De focus ligt hierbij op het informerende karakter van de KEI-week”, zo laat de organisatie weten.

De hele KEI-week lang wordt online een dagprogramma klaargezet, waaraan KEI-lopers digitaal kunnen meedoen. Naast een online deel, wordt er ook een aangepast offline programma voorbereid. Of dat doorgaat, en wat het wordt, hangt af van welke maatregelen er in augustus gelden.

KEI-groepjes

Goed nieuws voor ouderejaars die erop hadden gerekend dit naar de nieuwe lichting KEI-lopers op sleeptouw te nemen: de KEI-groepjes blijven ook dit jaar bestaan. Aan de KEI-papa’s en KEI-mama’s de taak om de sjaars wegwijs te maken in het studentenleven van Groningen anno 2020.

De inschrijving voor eerstejaars is inmiddels geopend; de inschrijving voor de KEI-leiders start volgende week. De KEI-week 2020 begint op maandag 10 augustus en het duurt tot en met 14 augustus. En om het corona-leed wat te verzachten, blikken we nog één keer terug op succesvolle KEI-weken uit het verleden.

Lees ook:  Kijk, zo zijn bouwprojecten nog mooi om naar te kijken ook