Dit is hem! De Stadclickt/KEI-week koffiemok

Geplaatst op:
Dit is hem! De Stadclickt/KEI-week koffiemok

Vorige maand rolden ze uit de fabriek: 6500 Stadclickt-koffiemokken. Cadeautje van stadclickt.nl en de KEI-organisatie aan de KEI-lopers.

Elk jaar is het een vast onderdeel van het hele KEI-ritueel: het uitdelen van een goodiebag aan alle KEI-lopers en de bijbehorende KEI-leiders. Meestal tot de rand toe gevuld met spulletjes zoals sleutelhangers en flyers.

In de afgelopen jaren hebben wij vanuit Leven in Stad (het platform waarvan Stadclickt onderdeel is) al een spreekwoordelijke duit in het zakje gedaan, in de vorm van bijvoorbeeld een reeks briefkaarten waarmee je je buren vertelt dat je een feestje geeft.

Maar dit jaar doen we iets anders.

 

Voor tijdens je ochtendritueel

Dit jaar hebben we 6500 koffiemokken laten maken, met opdruk van zowel de KEI-week als onze eigen site. En zo hopen we iedereen tijdens zijn ochtendritueel te helpen herinneren om onze website te checken op nieuwe verhalen over Stadjers, studenten en over de mooiste stad van de wereld.

Oftewel, zoals we in de bijgeleverde folder schrijven: “Het doel is Stadjers en studenten in goede harmonie met en naast elkaar te laten wonen. Gebruik deze mok om eens samen met je buren een bakkie te drinken en leer elkaar kennen.”

De mokken worden vanmiddag uitgedeeld tijdens de inschrijving op de KEI-week en zijn dus vanavond te vinden in elk studentenhuis in de stad.

 

En we hebben een wedstrijd!

Om deze KEI-week extra speciaal te maken, doen we gelijk even een wedstrijd. De opdracht? Maak een foto met onze mok in de hoofdrol, plaats die op Instagram met #stadclickt en stuur ons een mailtje op stadjer@keiweek.nl o.v.v. naam en telefoonnummer.

Voor degene met de leukste, mafste of origineelste foto regelen wij een volledig verzorgde buurtbarbecue met alles erop en eraan. Deadline: 17 september, 18.00 uur.