Dit gaat er gebeuren tijdens het beach-festival van de KEI-week

Geplaatst op:
Dit gaat er gebeuren tijdens het beach-festival van de KEI-week

De KEI-week komt eraan. De organisatie heeft een vet beachfestival in de planning, waarbij zowel Stadjers als studenten welkom zijn.

Het beachfestival vindt onder de noemer ‘KEI At The Beach’ plaats op één van de mooiste plekken van de stad, namelijk de Kardingerplas. Het podium komt óp het water te liggen wat betekent dat we, als we dat willen én als de blauwalg tegen die tijd is verdwenen, een bandje kunnen kijken met onze knieën in het water. Kijk, dat lijkt ons nu al mooi.

Speciaal voor deze middag heeft de organisatie een paar spetterende acts geleverd. De spreekwoordelijke spits wordt afgebeten door Sorry John, waarna respectievelijk Haas en Wulf het stokje overnemen. De hekkensluiter is de band Swifty, waarna DJ Mauro de avond inluidt met een aantal vette beats.

In z’n nopjes

KEI-voorzitter Marc is in zijn nopjes met de keuze voor een beachfestival, wat de traditionele festival-dag in het Stadspark vervangt. “De aanwezigheid van water en strand bij de Kardingerplas zal als nooit tevoren zorgen voor de ultieme festivalsfeer“, vertelt hij ons.

Op het festival komen twee podia, waaronder ééntje op het water. “Daarbij kun je ook echt dansen in het water.” Een fijn vooruitzicht, zeker als de temperaturen van nu nog een maandje aanhouden. “Dansen in het water bij 25 graden. Dat is precies wat je wilt bij dit lekkere weer.”

Bijzonder is dat het festival niet wordt gehouden voor KEI-lopers, maar voor iedereen die wel zin heeft in een mooi feestje op de donderdagmiddag.  “Bij deze nodigen we alle Stadjers uit om aan de Kardingerplas kennis te komen maken met de nieuwe eerstejaars studenten”, aldus de trotse voorzitter.