Slim: Hanzehogeschool houdt open dag gewoon online

Geplaatst op:
Slim: Hanzehogeschool houdt open dag gewoon online

De open dag van de Hanzehogeschool van komende vrijdag is volkomen digitaal.

Hij hoort natuurlijk volkomen bij deze tijd van het jaar: de open dag van de Hanze. Met een goede reden natuurlijk, want op dagen als deze worden de studiekeuzes voor duizenden aankomende studenten gemaakt of gevormd. De coronacrisis gooide roet in het eten, maar de Hanze zit niet bij de pakken neer: de open dag wordt virtueel gegeven.

We streven altijd naar de student op de juiste plek en proberen dan ook om studiekiezers zo goed mogelijk voor te lichten”, vertelt studiekeuzeadviseur Marjanne de Regt van de Hanzehogeschool. “Nu een fysieke Open Dag er niet in zit, proberen we studiekiezers toch te helpen bij het maken van een goede studiekeuze middels een Online Open Dag op 3 april”.

 

Sfeer proeven tijdens digitale rondleidingen

Tijdens de online open dag krijgen aanstormende studenten voorlichtingspresentaties van de oplossingen. Dit zal bij veel opleidingen interactief worden, waarbij scholieren in een livestream kunnen vragen en reageren.

Ook zorgt de onderwijsinstelling voor een brede selectie video’s, waarmee de Hanze goed wil laten zien hoe de sfeer is en hoe de gebouwen er van binnen uitzien.

De online open dag is vrijdag 3 april van 16 tot 19 uur op opendaghanze.nl.

Lees ook:  Groningen investeert 24 miljoen euro in vergroening