Met vlag en wimpel geslaagd

Geplaatst op:
Met vlag en wimpel geslaagd

In heel Groningen konden deze week de vlaggen uit. Honderden scholieren slaagden voor hun eindexamens en zijn klaar om te gaan studeren.

Op Instagram en Twitter regende het deze week foto’s van trotse scholieren en nog trotsere ouders. De vlag hoog in de stok en de schooltas, volledig volgens de traditie, er fier bovenin.

Een rondje langs Groninger feestvreugde op social media:

Bruisende stad

Voor wie na de zomervakantie gaat studeren in Groningen zeggen we: goed gekozen! Je komt namelijk terecht in een bruisende stad waar altijd wat te doen is. Bereid je dus maar voor op vier onvergetelijke jaren.

Op de website Click’t houden we je tijdens die vier jaren graag op de hoogte van alles wat er leeft in de stad. Van verhalen over studenten, tot uitzinnige uittips en reportages over Stadjers (zo noemen de niet-studerende inwoners van Groningen zich).

Heb je bijvoorbeeld al gekeken hoe je een kamer scoort in Groningen? Of wat de beste kroegen zijn? Wij laten het je zien. En binnenkort pakken we flink uit met de KEI-week, want de introductieweek voor eerstejaars studenten wil je natuurlijk niet missen.

IMG_1168

Op de hoogte blijven van alles wat in Groningen speelt? Like ons op Facebook!