Gratis workshop Sinterklaasgedichten schrijven in het Floreshuis

Geplaatst op:
Gratis workshop Sinterklaasgedichten schrijven in het Floreshuis

Het duurt nog even, maar voor een hoop mensen is het een klus waar ze wekenlang tegenop zien: het schrijven van de sinterklaasgedichten. Voor die mensen is er goed nieuws, want in september kun je je skills verbeteren tijdens een cursus in het Floreshuis.

Want laten we eerlijk zijn: veel mensen hebben een flinke dobber aan de sinterklaasgedichten die in de eerste week van december geschreven moeten worden.

Uiteraard is er altijd dat ene familielid die de ene na de andere prachtige zin uit zijn pen laat vloeien, maar voor de meeste van ons kunnen er flink tegen opzien.

 

Speciaal voor hulpsinterklazen onder ons

Voor wie elk jaar al vastloopt bij het aloude ‘sinterklaas die zat te denken’, of voor wie de gedichtengenerator elk jaar onmisbaar is, hebben we goed nieuws: in november komt er een heuse dichtcursus. Speciaal voor de hulpsinterklazen onder ons die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

Tijdens de workshop leer je de fijne kneepjes van het dichtersvak van buurtbewoonster Jos Rietveld. Jos is schrijfster en dichter en schrijft al ruim twintig jaar sinterklaasgedichten voor anderen.

Deelname is gratis, aanmelden kan hier. De organisatie vraagt je om je eigen pen, papier én twee regels van een eigen gedicht mee te nemen.

  • Locatie: Het Floreshuis, Korrewegwijk
  • Datum: dinsdag 26 november
  • Tijd: 19:30 – 21:00 uur
  • Deelname: gratis
Lees ook:  Waarop zoekt Groningen in crisistijd? Google onthult de trending topics