Solliciteren? Bij de Hanze maken ze er gewoon een feestje van

Geplaatst op:
Solliciteren? Bij de Hanze maken ze er gewoon een feestje van

De Hanzehogeschool organiseert donderdag een festival, waarbij bedrijven hun best doen om het nieuwste toptalent binnen te halen. Want tijden veranderen.

Solliciteren. Bij het woord denk je al snel aan het schrijven van een brief, het plooiloos strijken van je allerbeste overhemd en het onvermijdelijke gesprek waarin je vierkant doormidden wordt gezaagd.

En dat kan het soms ook best wel zijn, maar dat hoeft niet. De tijden veranderen namelijk. Zeker met een ICT-diploma in het vooruitzicht, staan werkgevers voor je in de rij.

Dus wat doet de Hanzehogeschool? Ze maken er gewoon een feestje van.

 

Zesde Job Festival

Tijdens het Job Festival kunnen studenten shoppen naar een stageplek, een afstudeerbaan en een volwaardig arbeidscontract. Het festival wordt aanstaande donderdag gehouden op de Zernike-campus.

Het belooft een middag in een feestelijke sfeer, vertelt de hogeschool.

Er komen 35 regionale bedrijven naar deze banenmarkt in festivalsfeer“, aldus de Hanze. Naast een banenmarkt is er livemuziek, eten, van die typische witte festivaltentjes en ruimte voor ontspanning.

Trijnie Faber, directeur van de ICT-studies op de Hanze, is blij met het festival: “Wat is nou mooier dan onze studenten te laten zien welke prachtige bedrijven we in het noorden hebben op ICT- en multimediagebied?”

Meer informatie is te vinden op hanze.nl/jobfestival