Madame Tussauds krijgt beeld van bekende Groninger

Geplaatst op:
Madame Tussauds krijgt beeld van bekende Groninger

Madame Tussauds krijgt een wassen beeld van een bekende Groninger. In een unieke samenwerking van Click’t en Madame Tussauds mogen jullie stemmen wie het wordt.

Welke bekende Groninger verdient een wassen beeld in het museum van Madame Tussauds?” Die vraag ontving onze redactie vorige week opeens vanuit Amsterdam in onze mailbox. Of we even iemand voor kunnen dragen. Een vraag die wij onmogelijk zelf kunnen beantwoorden, want daarvoor is het te moeilijk om te kiezen.

Wij geven daarom het woord aan jullie, de Groningers. Wie moet er als wassen beeld worden vereeuwigd?

Stem hierrrrr (even een paar seconden wachten als je op 3g zit)

[socialpoll id=”2431357″]

 

Nieuwe tentoonstelling in de zomer

Wat is het verhaal? Madame Tussauds gaat uitbreiden. Oude poppen eruit, nieuwe poppen erin. Sommige wassen beelden er namelijk al zó lang, dat geen hond weet wie ze zijn. Oftewel: aan de kant die dingen, tijd voor nieuw bloed.

Onder de noemer ‘twaalf steden, dertien beelden’ start het museum deze zomer met een nieuwe tentoonstelling. Elke provinciehoofdstad levert één bekende inwoner aan, die vervolgens wordt vereeuwigd als beeld. Cool of nait, toch?

Oftewel: swipe nog weer even terug naar boven, vink je favoriete Groninger aan en doe even rammen op de stem-knop!

Degene met de meeste stemmen wordt door ons voorgedragen en Madame Tusseauds heeft al toegezegd dat ze de winnende Groninger een eigen beeld te geven. Zaterdag volgt de uitslag.